PKNM Energy giat perkasa nilai modal insan

AYER KEROH 13 Sept. – PKNM Energy telah mengorak langkah bagi memperkasakan nilai modal insan apabila bakal menganjurkan Program ‘Smart Learning and Development’ yang akan diadakan dalam masa terdekat ini.

Ketua Pegawai Eksekutif PKNM Energy, Niezam Abd Rahman menjelaskan program berkenaan merupakan salah satu inisiatif PKNM Energy bagi mendokong dan menyambut baik hasrat Kementerian Sumber Manusia di dalam memperkasakan modal …

Source : Melakakini.my

Kerjasama PKNM dengan Petronas di dalam urusan berkaitan minyak, gas & tenaga di Melaka

KUALA LUMPUR – Kerajaan negeri melalui Perbadanan Kemajuan Negeri Melaka (PKNM) bersama Unit Perancang Ekonomi Negeri (UPEN) dan PKNM Energy Sdn Bhd yang merupakan anak syarikat kepada PKNM telah melaksanakan penglibatan baharu dalam bidang Gas dan Petroleum bersama Petronas menerusi pertemuan di antara kedua-dua pihak baru-baru ini.

Source : Melakakini.my

PKNM Energy sebagai penyelaras dan pemacu sektor minyak, gas dan tenaga di Melaka

MELAKA 14 Okt – Pada 9 Oktober yang lepas, satu mesyuarat inisiatif dari PKNM Energy Sdn Bhd telah diadakan bagi memperkenalkan PKNM Energy Sdn Bhd sebagai anak syarikat Perbadanan Kemajuan Negeri Melaka (PKNM) bagi sektor industri minyak, gas dan tenaga kepada pihak PETRONAS Southern (PSO) dan Liquefied Natural Gas Regastification Terminal Sungai Udang (RGTSU)

Source : Melakakini.my

PKNM Energy meterai perjanjian teknologi kesan kebocoran tangki, paip

AYER KEROH 17 Okt. – Perbadanan Kemajuan Negeri Melaka (PKNM) Energy Sdn Bhd memeterai perjanjian dengan syarikat Intero Integrity Services SEA Sdn Bhd dan Broadwater Solution Sdn Bhd, baru-baru ini.

Source : Melakakini.my

PKNM Energy lancar Program Persijilan Profesional

AYER KEROH – PKNM Energy kini giat merancang dan menjalankan program Persijilan Profesional melalui kempen ‘Sistematik Tunggak kepada Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan’.

Source : Melakakini.my